It is impossible to pass CompTIA 220-802 exam without any help in the short term. Come to Ucertify soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA 220-802 practice questions. You will get a surprising result by our Far out CompTIA A+ Certification Exam (220-802) practice guides.

2021 Aug 220-802 practice

Q511. - (Topic 1) 

A user states when they press certain letters on their laptop’s keyboard, a number is 

displayed on the screen. Which of the following can the technician perform to resolve this issue? 

A. Change the character mapping 

B. Turn off number lock 

C. Replace the keyboard 

D. Update the keyboard drivers 

Answer: B 

Explanation: http://www.computerhope.com/issues/ch000792.htm 


Q512. - (Topic 5) 

A user receives an email seemingly from the director of the company’s IT department. The user however notices that the content of the email is asking for information specifically forbidden to be shared with anyone. This type of interaction is known as which of the following? 

A. Phishing 

B. Shoulder surfing 

C. Malware 

D. Spyware 

Answer: A 


Q513. - (Topic 5) 

A laptop boots fine but after a few minutes the LCD screen fades out into a very dim image. Which of the following is the cause of the problem? 

A. Weak battery 

B. Power supply is failing 

C. LCD screen connector is loose 

D. LCD inverter is failing 

Answer: D 

454. - (Topic 5) 

On a mobile device, enforcing a policy that erases a device after a number of failed login attempts is used to prevent which of the following? 

A. Unauthorized application installations 

B. Brute forcing 

C. Social engineering 

D. Man-in-the-middle attack 

Answer: B 


Q514. - (Topic 5) 

A technician receives a call late in the evening that employees of a small business cannot access the company’s remote access server. The technician cannot get a response from the server or the router at the site. Upon gaining access to the physical site, the technician discovers the router unplugged from the power source. Which of the following should be implemented to reduce the chance of this happening again? 

A. Plug the router into an uninterruptable power supply. 

B. Move the router to a physically secure location. 

C. Install security cameras to monitor the router. 

D. Outsource the remote access service to a third party. 

Answer: B 


Q515. - (Topic 1) 

A virtual machine running locally would be BEST utilized in which of the following situations? 

A. On a PC with minimal RAM 

B. Patch testing before rollout 

C. Thick client configuration 

D. Gaming workstation configuration 

Answer: B 

Explanation: 

The best way to utilize a virtual machine is to test patches before deploying it on the live machine. Patches tend to corrupt operating systems. So it is better to check them first on a virtual machine before deploying it on a live machine. 


220-802 free exam

Refresh 220-802 pdf exam:

Q516. - (Topic 4) 

A Windows 7 desktop PC has crashed (i.e. BSOD) several times indicating a possible RAM problem. Which of the following is an OS built-in tool that can be used to test this problem? 

A. Windows System Restore 

B. Windows System File Checker 

C. MSCONFIG 

D. Windows Memory Diagnostic 

Answer: D 

Explanation: http://howto.cnet.com/8301-11310_39-57569731-285/test-your-ram-with-windows-memory-diagnostic-tool/ 


Q517. - (Topic 5) 

Which of the following technologies involves device pairing? 

A. WEP 

B. IR 

C. Bluetooth 

D. IMAP 

Answer: C 


Q518. - (Topic 4) 

Which of the following is the command line entry to start an archive or restore a process on a Windows XP computer? 

A. RECOVER 

B. REPLACE 

C. NTBACKUP 

D. COPY 

Answer: C 

Explanation: http://searchservervirtualization.techtarget.com/definition/NTBackup-Microsoft-Windows-NT-backup 


Q519. - (Topic 4) 

A customer calls and states the new plasma display they just received has yellow spots all over the screen. Which of the following is the MOST likely cause of this issue? 

A. Using wrong video connector 

B. Dead pixels 

C. Dropped in shipping 

D. Incorrect installation 

Answer: B 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Defective_pixel 


Q520. - (Topic 5) 

Which of the following would be the BEST choice to use when implementing a business virtual environment? 

A. Thick client 

B. Thin client 

C. Media PC 

D. Remote desktop 

Answer: B