It is more faster and easier to pass the CompTIA 220-802 exam by using Top Quality CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (220-802) questuins and answers. Immediate access to the Avant-garde 220-802 Exam and find the same core area 220-802 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2021 Sep 220-802 test questions

Q221. - (Topic 4) 

A customer states that another technician just removed some viruses and now they are not able to connect to websites such as Windows Update, but are able to connect to others. Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. NIC driver is damaged 

B. Not all viruses have been fixed 

C. Internet Explorer cache is full 

D. Host file has been manipulated 

Answer: D 

Explanation: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/hosts-files-explained/ 


Q222. - (Topic 5) 

A technician wants to test connectivity with a remote device in the other room that appears to be having intermittent connectivity issues. 

Which of the following command line tools will allow them to check connectivity over an extended period of time without having to retype commands? 

A. NSLOOKUP 

B. PING 

C. NETSTAT 

D. TRACERT 

Answer: B 


Q223. - (Topic 5) 

A technician has just updated a user’s PC to Windows 7 and connected to a network printer through a print server. After finishing, the user reports that the printer will not print. Which of the following is the MOST likely reason for this issue? 

A. The PC’s network connection is down. 

B. The print server does not have the proper driver. 

C. The printer is not installed on the print server. 

D. The server is using PCL instead of PostScript. 

Answer: B 


Q224. - (Topic 5) 

Virtual machines help users developing cloud applications in which of the following ways? 

A. Provides an environment where the host cannot be connected to the network. 

B. Provides a platform where operating system requirements are lessened. 

C. Provides a safe, secure environment in which to test patches or application updates. 

D. Provides an environment that is never accessible from the Internet. 

Answer: C 


Q225. - (Topic 2) 

An Internet browser’s cookie could be classified as which of the following? 

A. Rootkit 

B. Phishing 

C. Malware 

D. Spyware 

Answer: D 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Spyware#Browser_cookies 


220-802 free practice questions

Renovate 220-802 question:

Q226. - (Topic 2) 

A user is advised by the software vendor that the user must have elevated privileges in order to run a program. The user should do which of the following to BEST accomplish this? 

A. Run in Windows XP compatibility mode 

B. Run the program in a virtual PC environment 

C. Log out of the system and login under another user’s name 

D. Right click select “run as” and select administrator 

Answer: D 

Explanation: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd298823.aspx 


Q227. - (Topic 5) 

Recently, a user built a new gaming PC and is testing it out by running graphic intensive games. After a short time playing a game, the computer reboots with an error “a thermal event has occurred”. Which of the following is the MOST likely cause of this issue? 

A. Processor is under-clocked 

B. Insufficient power to the motherboard 

C. Hard drive is overheating 

D. Video card is overheating 

Answer: D 


Q228. - (Topic 4) 

A technician is installing a new wired router and needs to disable all the ports currently not in use. The documentation for router mentions the web interface for the router is available by default at 192.168.1.1. In which of the following ways would the technician go about doing this? 

A. Place labels on top of all the ports that are not to be used. 

B. Manually set the IP address to 10.168.1.1, and then access the website at 192.168.1.1. 

C. Use an Internet browser to access the router configuration at 192.168.1.1. 

D. Use Windows Explorer and search for a file called 192.168.1.1. 

Answer: C 

Explanation: http://compnetworking.about.com/od/routers/g/192_168_1_1_def.htm 


Q229. - (Topic 3) 

Which of the following allows a user to pinch zoom on an Android device? 

A. Accelerometer 

B. Micro USB port 

C. Multi-touch 

D. A trackball 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Multi-touch 


Q230. - (Topic 3) 

Which of the following should a technician do FIRST to secure a mobile device? 

A. Assign a passcode 

B. Download updates 

C. Disable GPS 

D. Install antivirus 

Answer: A 

Explanation: http://www.computerworld.com/s/article/9239655/Mobile_phone_security_no_brainer_Use_ a_device_passcode