Ucertify DEV-401 Questions are updated and all DEV-401 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our DEV-401 exam prep kits you will be ready for the real DEV-401 exam without a problem. We have Replace Salesforce DEV-401 dumps study guide. PASSED DEV-401 First attempt! Here What I Did.
Q196. CORRECT TEXT - (Topic 4)
What is Salesforce to Salesforce?
Answer: Salesforce to Salesforce allows you to share records with business partners that use salesforce.com.
Q197. - (Topic 3)
A file which is private:
A. Can always be viewed by only the owner of the file
B. Can always be viewed by the owner of the file and by any user who has the 'Modify All Data' permission.
C. Depends.
Answer: C
Q198. CORRECT TEXT - (Topic 4)
What is the difference between Apex Data Loader and Import Wizard as far as generating extra accounts is concerned?
Answer: Apex Data Loader If Salesforce account ID is specified incorrectly while loading contact, then loading of contact fails as no account exists in Salesforce with this account ID. Import Wizard. If account name is specified incorrectly while loading contact, then new account gets generated with the new name.
Q199. CORRECT TEXT - (Topic 4)
While creating record type specifying associated process is compulsory (like Sales process for Opportunity or Support process for Case or Lead process for Lead or Solution process for Solution) OR while creating process specifying associated record type is compulsory?
Answer: While creating record type specifying associated process is compulsory. So process has to be created first.
Q200. CORRECT TEXT - (Topic 2)
You need to track changes that a developer, who has left, made to the configuration. Which tool should you use?
Answer: Setup Audit Trail is the only tool that will track changes to the setup and configuration of Salesforce. Field history tracking tracks change s to data, but not to configuration
Q201. - (Topic 4)
When loading a new account using Apex Data Loader and specifying the owner id to whom the account should belong, under which of these cases, the data load will fail?
i. The owner id is an invalid id. There is no user in salesforce with this id
ii.
The owner id belongs to an inactive user.
A.
i only
B.
ii only
C.
both a and b
Answer: C
Q202. - (Topic 4)
If a submitted record meets entry criteria of multiple approval processes, then which approval process will it enter?
A. The first one
B. Randomly chosen one
C. Each one of them one after the other
Answer: A
Q203. - (Topic 1)
Change sets can be used to move data and metadata from one organization to another.
A. True
B. False
Answer: B
Q204. - (Topic 1)
How can a developer restrict access to records?
A. By changing the organization-wide defaults
B. By creating manual sharing
C. By creating a new role hierarchy
D. By creating a public group
Answer: A
Q205. - (Topic 2)
If an approver rejects an approval request, then the final rejection actions are always executed.
A. True
B. False
Answer: B
Q206. CORRECT TEXT - (Topic 3)
Which are the two report folders to which all users have access?
Answer: 'Unfiled Public Reports' and 'My Personal Custom Reports'.
Q207. - (Topic 1)
Select the actions that can be associated with a workflow rule? (Select all that apply.)
A. Send an email
B. Send an outbound message
C. Create a record
D. Update a field
E. Create a task
F. Send an inbound message
Answer: A,B,D,E
Q208. - (Topic 3)
Until an Apex Sharing Reason is created, a record of a custom object cannot be shared manually on a one-off basis.
A. True
B. False
Answer: B
Q209. - (Topic 3)
Since Apex sharing reasons are not available for standard objects, so sharing individual records of standard objects is not possible.
A. True
B. False
Answer: B
Q210. CORRECT TEXT - (Topic 3)
Which of these records can be activated? Account, Opportunity, Lead, Case, Product, Campaign, Contract, Contact
Answer: Product, Contract, Campaign