Having a Juniper Juniper certification inside hand can increase your employment opportunities and enhance up your own confidence in the task market. Juniper Juniper certificate is one of these most desired certifications. Due to the fierce competition in the IT field, the particular certificate of Juniper JN0-633 is an advantage for you personally to have any place inside the world regarding Internet Technologies. That is why most of the IT aspirants want to have the Juniper JN0-633 certification. Your skills will be enhanced by preparing the particular Juniper JN0-633 exam questions. Tired of many advertisements about Juniper Juniper exam preparation on the web, you should end at Ucertify. Ucertify can provide using the high-quality and important Juniper JN0-633 studying materials which are beneficial throughout your function.

2021 Apr JN0-633 exam

Q51. Click the Exhibit button.

root@host# show system login user user {

uid 2000; class operator;

authentication {

encrypted-password "$1$4s7ePrk5$9S.MZTwmXTV7sovJZFFsw1"; ## SECRET-DATA

]

}

An SRX Series device has been configured for multiple certificate-based VPNs. The IPsec security association used for data replication is currently down . The administrator is a contractor and has the permissions on the SPX Series device as shown in the exhibit

Which command set would allow the administrator to troubleshoot the cause for the VPN being down?

A. set security ipsec traceoptions file ipsec

set security ipsec traceoptions flag security-associations

B. set security ike traceoptions file ike set security ike traceoptions flag ike

C. request security pki verify-integrity-status

D. request security ike debug-enable local <ip of the local gateway> remote <ip of the remote gateway›

Answer: C


Q52. Click the Exhibit button.

Traffic is being sent from Host-1 to Host-2 through an IPsec VPN. In this process, SRX-2 is using NAT to change the destination address of Host-2 from 192.168.1.1 to 10.60.60.1 SRX-1 uses the 172.31.50.1 address for its tunnel endpoint and SRX-2 uses the 10.10.50.1 address for its tunnel endpoint.

Referring to the exhibit, which statement is true?

A. The security policy on SRX-2 must permit traffic from the 172.31.50.1 destination address.

B. The security policy on SRX-2 must permit traffic from the 10.10.50.1destination address.

C. The security policy on SRX-2 must permit traffic from the 10.60.60.1 destination address.

D. The security policy on SRX-2 must permit traffic from the 192.168.1.1destination address.

Answer: C


Q53. What are two configurable routing instance types? (Choose two.)

A. IPsec

B. VPLS

C. GRE

D. VRF

Answer: B,D


Q54. What are two network scanning methods? (Choose two.)

A. SYN flood

B. ping of death

C. ping sweep

D. UDP scan

Answer: C,D

Explanation:

The question is about the network scanning. So correct answers are ping sweep and UDP scan as both are port scanning types.

Reference:URL:http://althing.cs.dartmouth.edu/local/Network_Scanning_Techniques.pdf


Q55. Referring to the following output, which command would you enter in the CLI to produce this result?

Pic2/1

Ruleset Application Client-to-server Rate(bps) Server-to-client Rate(bps) http-App-QoS HTTP ftp-C2S 200 ftp-C2S 200

http-App-QoS HTTP ftp-C2S 200 ftp-C2S 200

ftp-App-QoS FTP ftp-C2S 100 ftp-C2S 100

A. show class-of-service interface ge-2/1/0

B. show interface flow-statistics ge-2/1/0

C. show security flow statistics

D. show class-of-service applications-traffic-control statistics rate-limiter

Answer:

Explanation: Reference

http://www.juniper.net/techpubs/en_US/junos12.1x44/topics/reference/command-summary/show-class-of-service-application-traffic-control-statistics-rate-limiter.html


Renovate JN0-633 practice test:

Q56. Click the Exhibit button.

user@host> show interfaces routing-instance all ge* terse InterfaceAdmin Link Proto LocalInstance

ge-0/0/0.0 up up inet 172.16.12.205/24 default ge-0/0/1.0 up up inet 5.0.0.5/24

iso A

ge-0/0/2.0 up up inet 25.0.0.5/24 iso B

user@host> show security flow session

Session ID: 82274, Policy name: default-policy-00/2, Timeout: 1770, Valid In: 5.0.0.25/61935 --> 25.0.0.25/23;tcp, If: ge-0/0/1.0, Pkts: 31, Bytes: 1781 Out: 25.0.0.25/23 --> 5.0.0.25/61935;tcp, If: ge-0/0/2.0, Pkts: 23, Bytes: 1452

Total sessions: 3 user@host> show route

inet.0: 4 destinations, 4 routes (4 active, 0 holddown, 0 hidden)

+ = Active Route, - = Last Active, + = Both

0.0.0.0/0 *[Static/5] 04:08:52

> to 172.16.12.1 via ge-0/0/0.0 172.16.12.0/24 *[Direct/0] 04:08:52

via ge-0/0/0.0

172.16.12.205/32 *[Local/0] 4w4d 23:04:29

Loca1 via ge-0/0/0.0

224.0.0.5/32 *[OSPF/10] 14:37:35, metric 1

MultiRecv

A. inet.0: 4 destinations, 4 routes {4 active, 0 holddown, 0 hidden)

+ = Active Route, - = Last Active, * = Both 5.0.0.0/24 5 *[Direct/0] 00:05:04

> via ge-0/0/1.0

5.0.0.5/32 *[Local/0] 00:05:04

Local via ge-0/0/1.0 25.0.0.0/24 *[Direct/0] 00:02:37

> via ge-0/0/2.0

B. inet.0: 3 destinations, 3 routes (3 active, 0 holddown, 0 hidden)

+ = Active Route, - = Last Active, * = Both 5.0.0.25/32 *[Static/5] 00:02:38

to table A.inet.0

25.0.0.0/24 *[Direct/0] 00:02:37

> via ge-0/0/2.0

25.0.0.5/32 *[Local/0] 00:02:37

Local via ge-0/0/2.0

Which statement is true about the outputs shown in the exhibit?

C. The routing instances A and B are connected using anltinterface.

D. Routing instance A’s routes are shared with routing instance B.

E. Routing instance B’s routes are shared with routing instance A.

F. The routing instances A and B are connected using avtinterface.

Answer: C


Q57. Your management has a specific set of Web-based applications that certain employees are allowed to use.

Which two SRX Series device features would be used to accomplish this task? (Choose two.)

A. UserFW

B. IDP

C. AppFW

D. firewall filter

Answer: C


Q58. Click the Exhibit button.

-- Exhibit --

[edit security idp] user@srx# show security-package {

url https://services.netscreen.com/cgi-bin/index.cgi; automatic {

start-time "2012-12-11.01:00:00 +0000";

interval 120; enable;

}

}

-- Exhibit --

You have configured your SRX device to download and install attack signature updates as shown in the exhibit. You discover that updates are not being downloaded.

What are two reasons for this behavior? (Choose two.)

A. No security policy is configured to allow the SRX device to contact the update server.

B. The SRX device does not have a DNS server configured.

C. The management zone interface does not have an IP address configured.

D. The SRX device has no Internet connectivity.

Answer: B,D

Explanation:

Configuration is correct. Only reason is that SRZ device is not able to connect to definition server.

Reference:http://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB16491


Q59. Which two statements are true regarding DNS doctoring? (Choose two.)

A. DNS doctoring translates the DNS CNAME payload.

B. DNS doctoring for IPv4 is supported on SRX devices.

C. DNS doctoring for IPv4 and IPv6 is supported on SRX devices.

D. DNS doctoring translates the DNS A-record.

Answer: B,D

Explanation:

Reference :http://www.juniper.net/techpubs/en_US/junos11.4/information-products/topic-collections/security/software-all/security/index.html?topic-61847.html


Q60. The IPsec VPN on your SRX Series device establishes both the Phase 1 and Phase 2 security associations. Users are able to pass traffic through the VPN. During peak VPN usage times, users complain about decreased performance. Network connections outside of the VPN are not seriously impacted.

Which two actions will resolve the problem? (Choose two.)

A. Lower the MTU size on the interface to reduce the likelihood of packet fragmentation.

B. Verify that NAT-T is not disabled in the properties of the phase 1 gateway.

C. Lower the MSS setting in the security flow stanza for IPsec VPNs.

D. Verify that the PKI certificate used to establish the VPN is being properly verified using either the CPL or OCSP.

Answer: A,C