It is more faster and easier to pass the Salesforce DEV-401 exam by using Virtual Salesforce Building Applications with Force.com and Visualforce questuins and answers. Immediate access to the Leading DEV-401 Exam and find the same core area DEV-401 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.
Q76. CORRECT TEXT - (Topic 2)
Where can you monitor bulk data load jobs?
Answer: In the Monitor section in the Setup menu (You must have 'Manage Data Integrations' permission to do this)
Q77. CORRECT TEXT - (Topic 1)
Building your Data Model What are the 2 types of objects?
Answer: 1. Standard objects
2. Custom objects
Q78. - (Topic 1)
If a record no longer meets the time based workflow rule criteria, the action executes as originally triggered
A. True
B. False
Answer: A
Q79. CORRECT TEXT - (Topic 2)
What Fields does History Tracking not track?
Answer: Values are not tracked for: Long text area Multi-select picklists
Q80. - (Topic 1)
You cannot relate records from the same object via an relationship field.
A. True
B. False
Answer: B
Q81. CORRECT TEXT - (Topic 4)
What is the difference between Apex Data Loader and Import Wizard as far as record loading is concerned?
Answer: Apex Data Loader, Loading of a record fails if even one column/field has invalid data in it. Import Wizard, Inconsistent behavior. Sometimes the field with invalid data is not loaded but the remaining record gets loaded as mentioned above when text value was provided in a field of type number but the field was not a compulsorily required field. The record loading fails if this field is made a compulsorily required field.
Q82. - (Topic 3)
If a role is added to Account Team, then it will get added to which of the following teams?
A. Case Team
B. Sales Team
Answer: B
Q83. CORRECT TEXT - (Topic 2)
What attribute of the component can be used to hide the related lists
Answer: Related List
Q84. CORRECT TEXT - (Topic 2)
What values are available for Field-level security?
Answer: Visible, Read-Only
Q85. - (Topic 4)
Files tab shows files from:
A. Documents
B. Salesforce CRM content from the libraries one is a member of from one’s personal libraries
C. Files from chatter from the groups one is a member of
Answer: B,C
Q86. CORRECT TEXT - (Topic 4)
What are the drawbacks of quick create?
Answer: The fields which are displayed in the quick create page layout (e.g. while creating a new contact, if we use quick create to create a new account on the fly) cannot be modified/selected/chosen by us & validation rules don’t fire (for the account which is created quickly using quick create) which is a limitation of Salesforce.
Q87. - (Topic 3)
External id can be used for matching record during which of these operations using the Apex Data Loader
A. upsert
B. update
C. delete
Answer: A
Q88. CORRECT TEXT - (Topic 2)
To check if a field's value has changed or not using validation rule, which function should be used?
Answer: ISCHANGED
Q89. - (Topic 3)
A standard object can be a child object in a
A. master-detail relationship
B. lookup relationship
C. Both of above are possible
Answer: B
Q90. CORRECT TEXT - (Topic 4)
How to find out if SFDC environment uses packages?
Answer: Go to Setup > Create > Packages