Exam Code: PK0-003 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Project+ (2009)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass PK0-003 Exam.
2021 Mar PK0-003 practice
Q161. - (Topic 2)
A project manager wants to ensure that end users receive proper training prior to implementation. In which of the following documents should the project manager outline the necessary training?
A. Work breakdown structure
B. Transition plan
C. Communication plan
D. Lessons learned
Answer: B
Q162. - (Topic 2)
Which of the following components of the risk management plan allows for the prioritization of risks for further analysis?
A. RACI matrix
B. Probability impact matrix
C. Impact analysis
D. Risk register
Answer: B
Q163. - (Topic 3)
A project stakeholder is meeting with the project manager and expresses frustration at being left out of project status updates. The stakeholder has shared these concerns with the project sponsor and the project sponsor has requested that the project manager address the issue. Which of the following actions would be MOST appropriate for the project manager to initiate to address the issue?
A. Inform the project sponsor that updates are being sent out according to the communication management plan and take no further action.
B. Develop an updated stakeholder register to ensure that all stakeholders are receiving all status updates relative to the project.
C. Add the stakeholder to the distribution list for all future status updates and ensure the stakeholder has received copies of past updates.
D. Review the communications management plan and determine if status updates are being distributed appropriately.
Answer: D
Q164. - (Topic 2)
Which of the following would be the BEST document for determining project resourcing needs?
A. Scope statement
B. Work breakdown structure
C. Project charter
D. Quality plan
Answer: B
Q165. - (Topic 3)
All of the following are characteristics of a project EXCEPT that it:
A. is managed by consensus.
B. is a temporary endeavor to create a unique product or service.
C. is limited by human and financial resources.
D. adheres to the triple constraint.
Answer: A
Most recent PK0-003 exam engine:
Q166. - (Topic 2)
A project manager has decided to table a vote on which subcontractor to use since there is heated debate between team members about the right subcontractor to use. Which of the following conflict resolution techniques has been utilized by the project manager?
A. Smoothing
B. Compromising
C. Forcing
D. Avoiding
Answer: D
Q167. - (Topic 2)
Which of the following is the status of an active project with an SPI of 1.1 and a CPI of .9?
A. Behind schedule, and over budget
B. Ahead of schedule, and under budget C. Behind schedule, and under budget
D. Ahead of schedule, and over budget
Answer: D
Q168. - (Topic 2)
Which of the following are common components of a transition plan?
A. Warranties, user support center, knowledge transfer, and transition dates
B. Extended support, warranties, user support center, and knowledge transfer
C. Transition dates, training, extended support, and warranties
D. Training, extended support, warranties, and user support center
Answer: C
Q169. - (Topic 1)
When a project manager creates a communication plan, which of the following should be included? (Select TWO).
A. Project communication formats
B. Financials
C. Red, yellow, and green project status
D. Escalation path
E. Overview of the project
F. Risks and issues
Answer: A,D
Q170. - (Topic 2)
Which of the following can be used when risk opportunity is identified?
A. Mitigation
B. Avoidance
C. Exploiting
D. Acceptance
Answer: C